newsletter

Normann Sengetøj

 • Normann Cube Mint sengetøj

  Grafisk, stilrent og enkelt sengetøj i 100% satinvævet bomuld der giver en blød og glat overflade. Anne Lehmann står bag det fine design, der giver et godt alternativ til det blomstrede sengetøj. Sengetøjet findes med enten plus eller firkanter på...

  Udsolgt Nedsat pris!
  384 DKK
  549 DKK
  Se mere Læg i kurv

Normann Copenhagen Sengetøj

Normann Copenhagen laver lækkert sengtøj i satinvævet bomuld så det er dejligt blødt. Du finder flere forskellige flotte motiver blandt sengetøjet fra Normann, der alle vil give et flot løft til dit soveværelse. Det er Anne Lehmann der står bag de flotte designs på sengetøjet. Du finder det flotte cube sengetøj, der giver en flot grafisk og roligt look. Du kan vælge cube sengetøjet i enten mint eller blåt. Anne Lehmann har også designet Plus sengetøjet for Normann som navnet angiver har en masse fine plus'er i sit design. 

 

Sprinkle sengetøjet er i den mere livlige stil som navnet også antyder. Du kan dog vælge mellem mange flotte farvesammensætninger så du selv kan vælge hvor farverigt det skal være på dit sprinkle sengetøj. Det er Anne Lehmann der står bag det flotte grafiske design.