newsletter

Om os

Vi er designentusiaster som har det som mål at tilbyde funktionelt smukt design af høj kvalitet. Hvad enten det er en ny sofapude eller en ny spisebordsstol, som du har brug for, så vil vi gøre det let for dig at finde frem til den perfekte løsning til dig og dit hjem. I dag er der rigtigt mange gode muligheder; næsten så mange så det kan være svært at få overblik. Så vores håb er, at vi kan være med til at gøre udvælgelsen lettere og måske endda inspirere dig til noget nyt?

 

heymay

Hvorfor hedder vi heymay? Ideen til sitet opstod en dejlig maj dag i 2009. Så udover alle de andre dejlige ting vi forbinder med maj måned, så synes vi det nu er blevet en ekstra god måned, og siger gerne hey til may. 

 

Holdet bag heymay

Vi bliver begejstrede over nyt design, der ændrer på det vi syntes i går. Vi finder stor glæde i at finde de bedste ting og præsentere dem på den bedst mulige måde for dig som kunde. Vi sætter stor pris på den løbende dialog, som vi har med jer vores kunder, som giver os inspiration til at udvikle os.

 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til produktudvalget eller til brugervenligheden på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, klik her.

 

Kontakt os

Tlf: 71 99 54 00

Mail: kundeservice@heymay.dk