Indretningstendenser, der ser nye ud i 2017

0 Comments

Mange indretningstendenser, der så gamle ud i 2016, gør et comeback i 2017. Genopblussen af disse tendenser skyldes, at mange mennesker genopdager den stil og komfort, som denne form for design giver.

Interiørdesigntrender, der ser nye ud i 2017

Indretningstendenser ændrer sig altid. Tidligere har fokus været på træ og sten, men for nylig har flere mennesker værdsat metal og marmor.

Farverne sort og hvid, som traditionelt ikke er blevet betragtet som trendy farver, ser nu stilfulde ud igen, fordi de bruges på mange forskellige måder. Dette skyldes hovedsageligt, at designere, der ønsker at skabe et minimalistisk og rent rum, bruger disse som grundlag for deres design.

I 2017 kan vi forvente at se interiørtrends som”easy living”, som omfatter møbler af høj kvalitet med komfortable funktioner som lange puder på sæderne og armlæn i træ eller stof.

De mest populære interiørtrender i 2017

Interiørtrender ændrer sig altid og udvikler sig, med det samme mønster af årstider. Dette år var ingen undtagelse, med en masse nye tendenser på vej ind.

En trend, der er meget populær lige nu, er brugen af naturligt lys. Det giver et beroligende og naturligt udseende til ethvert rum. Du kan også gøre det til dit valg til din stueudsmykning.

Det er vigtigt at huske på, at indvendige tendenser kun varer i et par år, før noget andet træder i stedet, så sørg for at holde dig foran spillet ved at bruge det, der er trend nu og begynde at tænke på, hvad der vil være trend næste år!

Dette er de designs, du skal bruge nu

Verden bliver mere og mere digitaliseret for hver dag. Med nye teknologier som AR og VR, 3D -print, AI -assistenter og tingenes internet, der kommer ind i forbrugernes liv, bør du være parat til at tage denne ændring til sig.

Dette er de designs, du ønsker nu:

– Evnen til at arbejde med digitale modeller uden at skulle bruge traditionel designsoftware (3D -modellering)

– Evnen til at skabe dine egne designs på en række forskellige måder.

– Et design, der er fuld af farve, tekstur og dybde, der engagerer dine kunder

Toprangerede malingsfarver for 2017

Efterhånden som året går ned, ser vi tilbage på nogle af de mest populære malingfarver i 2017. Farverne er rangeret efter popularitet på Houzz, et populært websted, der bruges af mere end 65 millioner mennesker verden over.

Tidligere på året bad vi dig om at indsende dine yndlingsmalingfarver for at hjælpe os med at rangere dem.

Det var en hård beslutning for os, fordi der var så mange smukke og kreative farveideer, at vi måtte indsnævre det og lave listen.

Vi sammensatte en liste over de 20 bedste malingsfarver for 2017. Vi håber, at du kan lide disse farver lige så meget som vores læsere gjorde!